EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Σκόλα και ο αθλητικός ψηλός

Ο Λουίς Σκόλα με τη φανέλα της Αρμάνι
Ο Λουίς Σκόλα EUROKINISSI

Το θέμα του Λουίς Σκόλα αναμένεται να κλείσει οριστικά εντός των προσεχών ημερών για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία κοιτάζει την αγορά για ακόμη έναν αθλητικό ψηλό.

Μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις των προηγούμενων δύο εβδομάδων με Κάιλ Χάινς και Μάλκολμ Ντιλέινι, η Αρμάνι Μιλάνο εστίασε περισσότερο στο κομμάτι των συμβολαίων που υπήρχαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Τζεφ Μπρουκς και ο Μάικλ Ρολ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ιταλικό σύλλογο, την ίδια ώρα που ο Νέμανια Νέντοβιτς αποχώρησε με κάθε επισημότητα.

Πλέον, αυτό που δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα για τον Έτορε Μεσίνα είναι μία θέση στους ψηλούς. Αυτή που -κατά τα φαινόμενα- σχετίζεται με το μέλλον του Λουίς Σκόλα. Ο 40χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους, με τη λογική του δικού του... τελευταίου χορού σε διασυλλογικό επίπεδο, πριν ρίξει τους τίτλους τέλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η μετάθεσή τους όμως λόγω του κορονοϊού μεταθέτει τις εξελίξεις και τον επίλογο της καριέρας του, όπερ και σημαίνει πως αναμένεται να παίξει ακόμη μία σεζόν προκειμένου να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

Όπως είναι λογικό, αυτό επηρεάζει τον σχεδιασμό της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Από τη μία, δεν υπάρχει η παραμικρή δέσμευση μεταξύ των δύο πλευρών (γεγονός που κάνει πιο απλή την κατάσταση), αφετέρου ουδείς από τον ιταλικό σύλλογο έχει αναφερθεί με επίσημο τρόπο για το τι μέλλει γενέσθαι με εκείνον.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο πολύπειρος ψηλός βρίσκεται στα πλάνα του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος -την ίδια ώρα- περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Λουίτζι Ντατόμε και τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους. Το Sportando έβαλε στο "κάδρο" τόσο τον Ζακ ΛεΝτέι όσο και τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, με την υποσημείωση βέβαια πως ο πρώτος έχει +1 στο συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ