EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Μένει μέχρι να φύγει ο Ρέι

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Ρέι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Έτορε Μεσίνα κι αναμένεται να συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, μέχρι νεωτέρας. Οι κόκκινοι περιμένουν την επιστροφή του Αρτούρας Γκουντάιτις στην δράση.

Η Αρμάνι Μιλάνο κατέκτησε το "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ αφού νίκησε τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το προηγούμενο διήμερο. Με την επιστροφή στη βάση της, η ιταλική ομάδα αποφάσισε πως θα κρατήσει -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- τον Τσάβι Ρέι στη σύνθεσή της.

Ο 32χρονος σέντερ συμμετείχε στην προετοιμασία των κόκκινων από την πρώτη μέρα, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Έτορε Μεσίνα κι έτσι θα παραμείνει στο Mediolanum Forum, σύμφωνα με τον Emiliano Carchia του Sportando. Τουλάχιστον έως ότου επιστρέψει στην δράση ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι.

Μοιάζει ξεκάθαρο πως ο έμπειρος προπονητής της ιταλικής ομάδας θέλει να έχει... το κεφάλι του ήσυχο για τη front line στην εκκίνηση της σεζόν (τουλάχιστον σε ποσοτικό επίπεδο), έως ότου βεβαιωθεί ότι ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι σε θέση να αποτελέσει βασικό κομμάτι του ροτέισον.

Την περσινή σεζόν, ο Τσάβι Ρέι αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μπενφίκα, ενώ το 2013 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Ισπανία στο EuroBasket της Σλοβενίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ