EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Με τη βούλα Μεσίνα ο νέος προπονητής

Αρμάνι Μιλάνο: Με τη βούλα Μεσίνα ο νέος προπονητής

Ο Έτορε Μεσίνα συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο και ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα (VIDEO).

Η εποχή του... καίσαρα μόλις ξεκίνησε στο Μιλάνο. Η Αρμάνι ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Έτορε Μεσίνα , ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Ο 59χρονος Ιταλός προπονητής βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στο προπονητικό τιμ του Γκρεγκ Πόποβιτς στο Σαν Αντόνιο, ωστόσο δεν βρήκε ποτέ τη θέση του πρώτου προπονητή που προσδοκούσε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Μεσίνα έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την EuroLeague και το ιταλικό πρωτάθλημα, έξι το ρωσικό και άλλες τρεις την VTB League. Έχει στεφθεί κυπελλούχος Ιταλίας επτά φορές και άλλες δύο στην Ρωσία, ενώ έχει οδηγήσει τις ομάδες του 11 φορές μέχρι το Final Four της EuroLeague, όπου έχει ρεκόρ καριέρας 220-77 (74,1%).

Στο πρόσωπο του 59χρονου προπονητή η Αρμάνι βλέπει τον προπονητή που θα την επαναφέρει στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, απ' όπου απουσιάζει εδώ και χρόνια παρά τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έχει σπαταλήσει.



TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ