EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Φόβοι ότι ο Γκουντάιτις έπαθε ρήξη χιαστού!

Αρμάνι Μιλάνο: Φόβοι ότι ο Γκουντάιτις έπαθε ρήξη χιαστού!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο τραυματισμός του Αρτούρας Γκουντάιτις στο αριστερό γόνατο φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός, με τον τεχνικό της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, να δηλώνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Λιθουανός υπέστη ρήξη χιαστού!

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος αποχώρησε με φορείο κατά την διάρκεια του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Γκραν Κανάρια , φαίνεται ότι δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός των Ιταλών μετά το παιχνίδι ( νίκη για την Αρμάνι με 106-104 ), ο Γκουντάιτις κατά τα φαινόμενα υπέστη ρήξη χιαστού. Αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, τότε ο Λιθουανός σέντερ θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, αλλά και ένα μέρος από την επόμενη σεζόν, με την Αρμάνι να είναι υποχρεωμένη να βγει στην αγορά για να ψάξει για σέντερ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γκουντάιτις είναι ο δεύτερος σέντερ της Αρμάνι που τραυματίζεται φέτος. Ο πρώτος ήταν ο Κάλεμπ Ταρζέβσκι, ο οποίος λίγο μετά τα Χριστούγεννα υποβλήθηκε σε εγχείριση στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και έκτοτε είναι εκτός δράσης (με τον Άλεν Όμιτς στο μεσοδιάστημα να αποκτάται), με την επιστροφή του να αναμένεται μέσα στις 1-2 εβδομάδες.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ