EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Εντός έδρας σοκ στην πρεμιέρα των playoffs

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Αβελίνο σόκαρε την - χωρίς Μάικ Τζέιμς - Αρμάνι στο Μιλάνο στον πρώτο αγώνα των playoffs παίρνοντας τη νίκη με 82-74, απειλώντας με αποκλεισμό την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η Αβελίνο έριξε... βόμβα στα playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος. Βλέποντας την Αρμάνι να παρατάσσεται χωρίς τον τραυματία Μάικ Τζέιμς, δεν έχασε την ευκαιρία και άλωσε με 82-74 το Μιλάνο στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών, σοκάροντας τους πρωταθλητές Ιταλίας!

Η Αρμάνι ήταν καλή στην πρώτη περίοδο, ξεφεύγοντας με 20-13. Από εκεί και πέρα ωστόσο η Αβελίνο ήταν εμφανώς καλύτερη, περνώντας μπροστά με 39-33 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη.

Ο Κέιφερ Σάικς με 21 πόντους και 10 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ίκε Ουντάνο να προσθέτει 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για την Αρμάνι, ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ είχε 23 πόντους, ο Κέρτις Τζέρελς 12 πόντους και ο Τζέιμς Νάναλι 11 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ