EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Αποσύρει το "11" του Ντίνο Μενεγκίν

Αρμάνι Μιλάνο: Αποσύρει το "11" του Ντίνο Μενεγκίν
EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να τιμήσει τον θρύλο της δεκαετίας του '80, Ντίνο Μενεγκίν αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο "11" στο περιθώριο του αγώνα της 19ης Νοεμβρίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ντίνο Μενεγκίν υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες δόξες της ομάδας του Μιλάνου, στην οποία και αγωνίστηκε για μία δεκαετία, με την Αρμάνι να τιμά την προσφορά του αποσύροντας τη φανέλα με το "11".

Ο 69χρονος -πια- πρώην παίκτης της ιταλικής ομάδας, έπαιξε στην -τότε- Ολίμπια από το 1980 ως το 1990, ενώ επέστρεψε στην ομάδα το 1993 για να κλείσει την καριέρα του στο τέλος εκείνης της σεζόν. Με την Ολίμπια είχε κατακτήσει πέντε Πρωταθλήματα Ιταλίας, δύο Κύπελλα Ιταλίας, δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, ένα Κύπελλο Κόρατς και ένα Διηπειρωτικό.

Το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι της Αρμάνι με τη Μακάμπι, οι Μιλανέζοι θα τιμήσουν την προσφορά του Μενεγκίν αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο "11". Η βραδιά έχει ήδη ονομαστεί ως "Βραδά του Ντίνο Μενεγκίν, με αποκορύφωμα φυσικά τη στιγμή που η φανέλα θα αποσυρθεί σε ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του τιμώμενου προσώπου, που δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία της ομάδας: "Είναι μία πανέμορφη έκπληξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τζόρτζιο Αρμάνι, τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Όρκο, αλλά και τον Έτορε Μεσίνα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η αναγνώριση αφορά εμένα, αλλά ιδανικά αφορά και τους συμπαίκτες μου εκείνα τα χρόνια όπως και όλους όσοι με συνόδευσαν τότε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ