EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Κουζμίνσκας η Αρμάνι Μιλάνο

Ανακοίνωσε τον Κουζμίνσκας η Αρμάνι Μιλάνο

Η σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας υπέγραψε το συμβόλαιό του και η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτησή του το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Αυτό που γνωρίζαμε εδώ και μερικές μέρες, είναι από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και επίσημο. Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που επιστρέφει στην Ευρώπη για να βοηθήσει την ιταλική ομάδα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στον δεύτερο γύρο της EuroLeague, καθώς στον πρώτο απογοήτευσε (16η στις 16, με ρεκόρ 4-11).

Ο 28χρονος Λιθουανός παίζει στις θέσεις των φόργουορντ, αγωνίστηκε στις "μικρές" Σακαλάι, Πέρλας, Σιαουλιάι, πριν μετακομίσει το 2010 στη Ζάλγκιρις και μείνει στο Κάουνας μέχρι το 2013. Τότε μετακόμισε στην Ουνικάχα Μάλαγα, από την οποία αποχώρησε το 2016 για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τη φανέλα των New York Knicks, οι οποίοι τον άφησαν πριν από μερικές εβδομάδες ελεύθερο για να πάρει τη θέση του στο roster o Τζόακιμ Νοά.

Την περσινή σεζόν, ο Κουζμίνσκας είχε 6.3 πόντους με 52% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 81% στις βολές, μαζί με 1.9 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 14.9 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση Ευρωπαίου που μπορεί να παίξει και στο τρία και στο τέσσερα σε κοντά σχήματα, ενώ μοιάζει με έκπληξη το γεγονός ότι επέλεγε τη συγκεκριμένη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς βρίσκεται στο peak της καριέρας του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ