EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάντερ η Αρμάνι Μιλάνο

Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάντερ η Αρμάνι Μιλάνο

Μονοετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο υπέγραψε ο Κέβιν Πάντερ, που έγινε με κάθε επισημότητα μέλος του project του Έτορε Μεσίνα.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο για έναν χρόνο έγινε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Πέμπτης (18/6) ο Κέβιν Πάντερ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί της ίδιας ημέρας . Ο Αμερικανός γκαρντ που έπαιξε στην Ελλάδα με τις φανέλες του Λαυρίου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είχε πολλές και σημαντικές προτάσεις στα χέρια του, επέλεξε όμως το project των Ιταλών και άκουσε τον τζένεραλ μάνατζερ του club, Χρήστο Σταυρόπουλο, να δηλώνει " πολύ χαρούμενος που θα έχουμε αυτόν τον νεαρό παίκτη μαζί μας".

Στη ρούκι σεζόν του στη EuroLeague ο Πάντερ είχε 11.6 πόντους από 44% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 8.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:18 σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό δεν προσαρμόστηκε, στον Ερυθρό Αστέρα έκανε όμως σπουδαίες εμφανίσεις και θα τις εξαργυρώσει με μια νέα καλή συμφωνία που θα του δώσει το δικαίωμα να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει υπό τις οδηγίες ενός κορυφαίου προπονητή, του Έτορε Μεσίνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ