EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε συμφωνία με Νέντοβιτς ο Πρόεδρος της Αρμάνι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICAJA MALAGA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ότι η ιταλική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τους Νέντοβιτς και Μπερνς.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Σέρβος γκαρντ ανά καιρούς προσπαθούσε να... θολώσει τα νερά . Πλέον όμως δεν μπορεί να το κάνει. Φρόντισε ο Λίβιο Πρόλι για αυτό!

Ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" όπου και επιβεβαίωσε τις φήμες, ανακοινώνοντας πως η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Νέντοβιτς, αλλά και με τον Κρίστιαν Μπερνς της Καντού.

Ο Πρόλι μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά αποκάλυψε ακόμα ότι οι Νταβίντε Πάσκολο και Αγούντου Αμπάς πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει ο Άντριου Γκάουντλοκ, ενώ πρόσθεσε ότι θα μείνουν οι Ντάιρις Μπέρτανς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Κάλεμπ Ταρζέφκι, με τους δύο τελευταίους να έχουν ήδη υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το μεγάλο όνομα βέβαια είναι ο Νέντοβιτς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε ΝΒΑερ είχε 16.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ