EUROLEAGUE

"Αγγίζει" Μπρουκς η Αρμάνι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έπειτα από τριετή περιπλάνηση σε Ρωσία και Ισπανία, ο Τζεφ Μπρουκς γυρίζει στην ιταλική μπασκετική πραγματικότητα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι Μιλάνο.

Έτοιμος να... ράψει κοστούμι για λογαριασμό της Αρμάνι είναι ο Τζεφ Μπρουκς, με την ανακοίνωση της μετακίνησής του στους Μιλανέζους να θεωρείται θέμα... ωρών .

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που τα τελευταία δύο χρόνια έβγαλε τα... προς το ζην στην Ιβηρική χερσόνησο με τη φανέλα της Μάλαγα, ενώ πριν τους Ανδαλουσιάνους είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Ρωσία και την Σαράτοβ, επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, αποδεχόμενος το κάλεσμα των Ιταλών.

Όπως όλα δείχνουν, ο 29χρονος παίκτης θα γίνει κάτοικος Μιλάνου για τα επόμενα δύο χρόνια και θα διατηρηθεί στον... αφρό της EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ