EUROLEAGUE

Μρσιτς: "O Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της δεκαετίας"

Μρσιτς: "O Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της δεκαετίας"

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Βέλιτσκο Μρσιτς, εκθείασε τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον ως την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία και εκθείασε τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (4/2) το απόγευμα (20:00) θα αντιμετωπίσει στην Κροατία την Τσεντεβίτα, για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Για το παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Βέλιτσκο Μρσιτς, ο οποίος χαρακτήρισε τους "πράσινους" ως την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη στην τελευταία δεκαετία.

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα είπε τα εξής: "Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Όλοι ξέρουμε το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και την δυναμική του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Παίζουν εξαιρετική άμυνα, είναι συμπαγής ομάδα και τους αρέσει να πηγαίνουν τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ. Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα κυλήσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Ο Καλάθης είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Υπάρχει και ο Φελντέιν στο "2" που είναι καλός παίκτης. Μέσα στην ρακέτα έχουν τους Ραντούλιτσα και Φώτση και τον Πάβλοβιτς στο "3", όπως και τον Γιάνκοβιτς. Όλοι αυτοί είναι ικανοί παίκτες, αλλά έχουν και άλλους παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Με την βοήθεια του κόσμου μας και κάνοντας το παιχνίδι μας, μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό απέναντι τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ