EUROLEAGUE

Μρσιτς: "Μετά τον Γκάλη είναι ο Σπανούλης"

Μρσιτς: "Μετά τον Γκάλη είναι ο Σπανούλης"
Μρσιτς INTIME SPORTS

Κροατικό δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του Βέλικο Μρσιτς, αναφέρει πως ο κόουτς της Τσεντεβίτα τόνισε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης μετά τον θρυλικό Νίκο Γκάλη.

Ο 44χρονος προπονητής της Τσεντεβίτα, Βέλικο Μρσιτς, με πρόσφατες δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενούνται σε κροατικό δημοσίευμα , εκθείασε το ταλέντο του αρχηγού του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο επόμενος καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας μετά τον θρυλικό Νίκο Γκάλη.

Συγκεκριμένα, ο Βέλικο Μρσιτς, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: " Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών ύστερα από τον θρυλικό Νίκο Γκάλη. Ο Πρίντεζης αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος πάουερ-φόργουορντ στην Ευρώπη. Είναι απουσίες για τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, η απουσία του Πρίντεζη είναι σημαντικότερη, γιατί το κενό του Σπανούλη ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες ώστε να το καλύψει, όπως τους Χάκετ, Μάντζαρη, Λοτζέσκι και Στρόμπερι, ενώ πίσω από τον Πρίντεζη υπάρχει μόνο ο Παπαπέτρου.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στον αγώνα στην Κρήτη, αλλά τώρα θα έχουν στην διάθεση τους σέντερ όπως τους Μιλουτίνοφ και Χάντερ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν τότε".

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Κροάτες φίλαθλοι δεν θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά να παίζει μπάσκετ ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, όπως τον Βασίλη Σπανούλη, λόγω τραυματισμού.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ