EUROLEAGUE

Ζήσης: "Ομάδα με πολύ ταλέντο ο Παναθηναϊκός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη δημόσια τηλεόραση μίλησε ο Νίκος Ζήσης μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στη Μπάμπεργκ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για την ομάδα του, τον τραυματισμό του στο σαγόνι, το "τριφύλλι" και τη μάχη των ελληνικών ομάδων για το Final-4.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, Νίκος Ζήσης, μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης μετά το φινάλε του αγώνα της Μπάμπεργκ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 81-72. Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, στα αίτια της ήττας, στο "τριφύλλι" και στη μάχη για τα πλέι οφ, όπου παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για τη Μπάμπεργκ. Τι είπε για τις ελπίδες των ελληνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του στο σαγόνι: "Δεν ήταν τίποτα, απλά ένα χτύπημα στο σαγόνι. Νομίζαμε πως θα μπορούσα να παίξω χωρίς ράμματα. Ευτυχώς ήταν ο γιατρός του Παναθηναϊκού και μου έκανε ράμματα. Και πέρσι με τον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ είχα δεχθεί ένα χτύπημα από τον Βασίλη (εννοεί τον Σπανούλη) νομίζω, ενώ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου χτύπησα με τον Σίνγκλετον".

Για το τι έφταιξε και έχασε η Μπάμπεργκ: "Πιστεύω πως γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να πάμε το παιχνίδι στις τελευταίες κατοχές. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Αυτό που ένιωσα είναι ότι δεν βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πήγε την μπάλα στον Μπουρούση, όπου ήξεραν πως έχουμε ένα μειονέκτημα και με κάποιες ενέργειες του Τζέιμς πήρε τη νίκη".

Για τις ήττες από τον Παναθηναϊκό: "Στο Μπάμπεργκ είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο κάναμε πολλά λάθη απειρίας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά φορές χάνουμε τον έλεγχο".

Για το αν η ομάδα του έχει πιθανότητες για τα πλέι οφ: "Έχουμε ακόμα 8 αγώνες, εκ των οποίων οι 5 είναι στην έδρα μας. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες, αλλά είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε 6 ήττες με μικρή διαφορά που είναι δύσκολο να καλυφθούν. Έχουμε κι άλλους στόχους και δεν θα τα παρατήσουμε".

Για τον Παναθηναϊκό: "Αυτή την περίοδο δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τους σουτέρ του. Μας χτύπησαν με τον Γιάννη (σ.σ. Μπουρούση) και έχουν πολύ ταλέντο. Είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή και χρειάζονται χρόνο".

Για τον αν οι ελληνικές ομάδες θα φτάσουν στο Final 4: "Μακάρι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός θα είναι στο πλεονέκτημα και ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ. Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολο να χάσουν με πλεονέκτημα έδρας, αλλά στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ