EUROLEAGUE

Ζήσης: "Ο Θεός μάς έδωσε ό,τι μας πήρε σε άλλα παιχνίδια"

Ζήσης: "Ο Θεός μάς έδωσε ό,τι μας πήρε σε άλλα παιχνίδια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio στο Μπάμπεργκ, Γιάννη Φιλέρη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού (72-71), τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι, αλλά... ο Θεός "μάς έδωσε πίσω ό,τι μας στέρησε σε άλλα παιχνίδια".

Η Μπάμπεργκ έκανε την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό χάρη στο τρίποντο του Γιάνις Στρέλνιεκς στα 4'', με τον Νίκο Ζήση πάντως να επισημαίνει πως η ομάδα του ήταν τυχερή απόψε (10/3) απέναντι στους "ερυθρόλευκους" του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio, Γιάννη Φιλέρη, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας πως " η αλήθεια είναι ό,τι έγινε στραβό σ εμάς στο Κάουνας και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μας το έδωσε ο Θεός πίσω. Όλες οι φάσεις στο τέλος πήγαν με το μέρος μας. Ο Ολυμπιακός απόψε ήταν καλύτερος από εμάς, άξιζε τη νίκη. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε αυτό το physical επίπεδο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά τα βάλαμε όλα στο τέλος. Ο Ολυμπιακός άξιζε το παιχνίδι με την εικόνα που αυτό είχε μέχρι το 38ο λεπτό, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ".

Για την ομάδα του και τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στα πλέι οφ, είπε " όπως έχουμε πει για εμάς, ό,τι κάνουμε σε αυτόν τον όμιλο είναι κέρδος. Έχουμε διαστήματα που χανόμαστε λόγω της απειρίας μας. Είμαστε καλά δουλεμένη ομάδα, αλλά η εμπειρία δεν πληρώνεται. Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου να επιστρέψουμε στην Euroleague".

Παρεμπιπτόντως, ο Νίκος Ζήσης έκανε δύο ράμματα στο χείλος μετά το τέλος του αγώνα, λόγω αγκωνιάς που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα από τον κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ