EUROLEAGUE

Ζήσης: "Έμεινε από ενέργεια ο Παναθηναϊκός"

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στη NOVA μετά τον θρίαμβο της Μπάμπεργκ επί του Παναθηναϊκού με 95-74. Η ζώνη του Παναθηναϊκού μπέρδεψε την Μπάμπεργκ στο τρίτο δεκάλεπτο σύμφωνα με τον Έλληνα γκαρντ.

Η Μπάμπεργκ υποχρέωσε σε βαριά ήττα τον Παναθηναϊκό με 95-74 για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και ο Νίκος Ζήσης μετά τον αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA, λέγοντας πως έμεινε από ενέργεια το "τριφύλλι", το οποίο μπέρδεψε την Μπάμπεργκ στο τρίτο δεκάλεπτο με την ζώνη που έπαιξε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

"Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι αλλά και τα τελευταία δύσκολα ματς με Ζαλγκίρις και Λαύριο, είχε έλλειμμα ενέργειας. Εμείς παίξαμε την Κυριακή το χειρότερό μας παιχνίδι στη Γερμανία κόντρα στη Βόννη και σίγουρα είχαμε έξτρα κίνητρο. Δεν περιμέναμε τη ματς απ ζώνη, κάτι που μας μπέρδεψε και σουτάραμε πολύ άσχημα. Θεωρώ κλειδί τα τρία συνεχόμενα επιθετικά φάουλ που πήρε ο ΧΊκμαν. Ο Νικ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι αλλά οι υπόλοιποι δεν μας "πλήγωσαν".

Η ομάδα δουλεύει πολύ, έχουμε προβλήματα και στη στελέχωση του ρόστερ και από τραυματισμούς. Δεν είχαμε μια συνεχόμενη λειτουργία, προπονήσεις και αγώνες. Χάσαμε σπουδαίους παίκτες, οι τωρινοί από την άλλη έχουν σπουδαίες προδιαγραφές.

Ο Ρούμπιτ ακόμα "ψήνεται" σε αυτό το επίπεδο, είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Για τον Ολίντε που είναι 18 είμαι πολύ περήφανος, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου. Προσπαθώ με αυτό το δύσκολο καλεντάρι να βοηθώ την ομάδα, είμαστε πολύ πίσω στο γερμανικό πρωτάθλημα και αυτό μας πληγώνει. Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες εντος έδρας στην Ευρωλίγκα αλλά πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είμαι καλά εδώ με την οικογένειά μου".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ