EUROLEAGUE

Χωρίς Μίτροβιτς κόντρα στην Χίμκι η Μπάμπεργκ

Χωρίς Μίτροβιτς κόντρα στην Χίμκι η Μπάμπεργκ
HTTP://WWW.INFRANKEN.DE

Ο Λούκα Μίτροβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και τέθηκε εκτός δράσης από τον αγώνα με την Χίμκι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Φόβοι ότι ίσως μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μπάμπεργκ στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι. Ο λόγος για τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και τέθηκε εκτός δράσης. Αν μάλιστα πιστέψει κάποιος τα δημοσιεύματα από την Σερβία, είναι πιθανό ο Μίτροβιτς να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!

Ο Μίτροβιτς έχει γενικώς ένα βαρύ ιατρικό ιστορικό, χάνοντας μεταξύ άλλων σχεδόν όλη την σεζόν 2015/16 λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει ανησυχία στην περίπτωσή του, με την Μπάμπεργκ πάντως να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το διάστημα που θα λείψει από τα παρκέ ο Σέρβος φόργουορντ.

Την φετινή σεζόν ο Μίτροβιτς έχει 5.3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο στην EuroLeague και 10.4 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ