EUROLEAGUE

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Χάκετ

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Χάκετ
EUROLEAGUE

Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στην αριστερή γάμπα στη νίκη της Μπάμπεργκ επί του Ερυθρού Αστέρα αποδείχθηκε σοβαρός, αφού ο γκαρντ της γερμανικής ομάδας θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα αποδείχθηκε πύρρειος για την Μπάμπεργκ, η οποία δεν κατάφερε να χαρεί το "διπλό" στην Kombank Arena . Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ μετρίασε άμεσα την ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο έμπειρος γκαρντ να δείχνουν πρόβλημα στην αριστερή γάμπα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της γερμανικής ομάδας, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέστη βαριά θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Φενέρμπαχτσε (εντός), Μπαρτσελόνα (εντός), Αρμάνι Μιλάνο (εκτός), Βαλένθια (εντός), Χίμκι (εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός), με την προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου της Μπάμπεργκ να αφορά σε επιστροφή του στην δράση στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στις 14 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι το πρώτο σοβαρό "πλήγμα" για τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος βλέπει ένα πολύ βασικό κομμάτι της ομάδας του να τίθεται νοκ άουτ για σημαντικό χρονικό διάστημα. Για την ιστορία, στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Ντάνιελ Χάκετ πρόλαβε να αγωνιστεί για 12'39'' με τον απολογισμό του να είναι 5 πόντοι (με 1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ