EUROLEAGUE

Το "αντίο" της Μπάμπεργκ στον Τρινκιέρι

Το "αντίο" της Μπάμπεργκ στον Τρινκιέρι
BROSE BAMBERG

Η Μπάμπεργκ αποχαιρέτησε τον Αντρέα Τρινκιέρι κι ενημέρωσε πως ο Ανδρέας Καντζούρης αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι νεωτέρας.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάμπεργκ, η οποία δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως μέχρι νεωτέρας ο Ηλίας Καντζούρης προβιβάζεται σε head coach.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάμπεργκ, Ρολ Μπέγιερ με μία λιτή δήλωση σημείωσε όσα πρόσφερε στην ομάδα του ο Ιταλός προπονητής. "Ο Αντρέα Τρινκιέρι πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια. Μετά την άσχημη του 2014 μας επανέφερε στον δρόμο της επιτυχίας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό".

Τέλος, υπήρξε... ανατροπή και ως προς τον διάδοχο του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς το "τιμόνι" της Μπάμπεργκ πέρασε στον Ηλία Καντζούρη και όχι στον Βλάντο Στσεπάνοβιτς, όπως αρχικά αναμενόταν. "Μέχρι νεωτέρας ο Ηλίας Καντζούρης θα αναλάβει τα καθήκοντα του Τρινκιέρι", αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Αυτή μάλιστα δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας κόουτς θα εκτελέσει καθήκοντα πρώτου προπονητή στην Μπάμπεργκ, καθώς όσο ο Ιταλός κόουτς ανάρρωνε από την επέμβαση που υποβλήθηκε στον ώμο στα μέσα Ιανουαρίου, εκείνος "έτρεχε" την ομάδα.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι από την πλευρά του λίγο νωρίτερα είχε πει το δικό του "αντίο" στην Μπάμπεργκ. "Ήταν μία καλή εμπειρία, έχω μεγάλη εκτίμηση σε όσους έκαναν όλα αυτά (σ.σ. τα μετάλλια) πραγματικότητα. Καλή τύχη!", είχε γράψει στο Twitter ο Ιταλός προπονητής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ