EUROLEAGUE

Τα αλλάζει όλα ο Χάκετ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ κάνει "restart" αυτό το καλοκαίρι, αλλάζοντας χώρα, ομάδα και αριθμό φανέλας. Το "0" επέλεξε στην Μπάμπεργκ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Η μετακίνηση του Ντάνιελ Χάκετ στην Μπάμπεργκ σηματοδοτεί την επανεκκίνηση που θα επιχειρήσει να κάνει ο 30χρονος γκαρντ, μετά από μία διετία στον Ολυμπιακό. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη τον Δεκέμβριο στον δικέφαλο τού στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Final Four της Turkish Airlines EuroLeague, αλλά και να διεκδικήσει τους δύο εγχώριους τίτλους.

Πλέον, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι θα επιχειρήσει να επιστρέψει δυναμικά στα δρώμενα, όντας στο "1" της γερμανικής ομάδας μαζί με τον Ρίκι Χίκμαν και την απαραίτητη βοήθεια από τον Νίκο Ζήση. Πέρα από ομάδα, χώρα και περιβάλλον όμως, ο πρώην "ερυθρόλευκος" αποφάσισε να αλλάξει και αριθμό φανέλας. Συγκεκριμένα, προτίμησε να έχει το "0" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ακολουθώντας τα χνάρια του Αλεσάντρο Τζεντίλε, που επίσης επέλεξε αυτόν τον αριθμό στη Βίρτους Μπολόνια.

Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για τον πέμπτο αριθμό φανέλας που θα φορέσει στην καριέρα του, αφού είχαν προηγηθεί το "13" (στο USC), το "12" (στην Αρμάνι Μιλάνο), το "23" (στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό) και το "15" (στην εθνική ομάδα της Ιταλίας).

Τα αλλάζει όλα ο Χάκετ
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ