EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Ρούμπιτ η Μπάμπεργκ

Συμφώνησε με Ρούμπιτ η Μπάμπεργκ

Την συμφωνία με τον Ογκαστίν Ρούμπιτ ανακοίνωσε η Μπάμπεργκ, η οποία συνεχίζει να "ψωνίζει" από το Γερμανικό πρωτάθλημα.

Ένας από τους κανόνες της αγοράς είναι ότι αν μπορείς με έναν τρόπο να δυναμώσεις εσύ και ταυτόχρονα να προκαλέσεις ένα "πλήγμα" στον αντίπαλό σου τότε πρέπει να το κάνεις. Αυτή την λογική λοιπόν ακολουθεί μέχρι στιγμής και η Μπάμπεργκ, η οποία ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Ογκαστίν Ρούμπιτ (28 χρονών, 2.01 μέτρα, πάουερ φόργουορντ) της Ουλμ.

Με την κίνηση αυτή η Μπάμπεργκ καταρχάς δυνάμωσε, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν αθλητικό ψηλό, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 11.9 πόντους και 6 ριμπαόυντ μέσο όρο στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα ωστόσο πέτυχε και ένα καίριο "πλήγμα" στην Ουλμ, έναν από τους ανταγωνιστές της δηλαδή, αφού η συγκεκριμένη ομάδα "έβαλε δύσκολα" όλη την σεζόν στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, κατακτώντας μάλιστα την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Ρούμπιτ είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει η Μπάμπεργκ από μία από τις ομάδες που τους κοντράρει για τον τίτλο. Ο πρώτος παίκτης που είχε αποκτηθεί στην ίδια διττή λογική ήταν ο Μπράις Τέιλορ , τον οποίο η πρωταθλήτρια Γερμανίας απέκτησε ως ελεύθερο και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μπάγερν Μονάχου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ