EUROLEAGUE

Πισωγύρισμα για Μπάμπεργκ

Πισωγύρισμα για Μπάμπεργκ

Μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής ανόδου, η Μπάμπεργκ υπέστη οδυνηρή ήττα από τη Γκέτιγκεν (105-98) που παλεύει να γλιτώσει τον... υποβιβασμό. Έπεσε πάλι στην όγδοη θέση η ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Μόνο ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί για την Μπάμπεργκ η ήττα από την Γκέτιγκεν (105-98) για την Bundesliga. Μετά από την αγωνιστική άνοδο και τις μαζεμένες νίκες των τελευταίων τριών εβδομάδων, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι υπέστη ήττα - σοκ από μια ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού φέτος.

Ο Μπριόν Ρας (25 πόντοι, 8 ασίστ) και ο Ουίλιαμ Μπιούφορντ (24 πόντοι) έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά, με τον Μάικλ Στόκτον (12 πόντοι, 10 ασίστ) να συμπράττει αποφασιστικά στον "άσο", που έριξε την Μπάμπεργκ στην όγδοη θέση της κατάταξης. Όσο κι αν πάλεψε ο Ντορέλ Ράιτ (26 πόντοι με 6/8 τρίποντα) με τον Ρίκι Χίκμαν (17 πόντοι) και τον Ντάνιελ Χάκετ (16 πόντοι) δεν κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα για τους πρωταθλητές, με τον Νίκο Ζήση να έχει 5 πόντους (με 0/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 28'49'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Παρεμπιπτόντως, αίσθηση προκάλεσε σήμερα η εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της Άλμπα Βερολίνου επί της Μπάγερν Μονάχου (91-72), στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα. Έτσι, οι νικητές πλησίασαν την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στις δύο νίκες, με εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της regular season.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ