EUROLEAGUE

Πέντε αμφίβολοι για Παναθηναϊκό

Πέντε αμφίβολοι για Παναθηναϊκό

Ο Λέον Ραντόσεβιτς προσέθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο της Μπάμπεργκ, η οποία ενδέχεται να παραταχθεί δίχως πέντε σημαντικά στελέχη της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/2, 21:00).

Η συντριβή από τη Βόννη προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο εσωτερικό της Μπάμπεργκ, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί η γερμανική ομάδα εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/2, 21:00).

Πολύ απλά γιατί ο Ηλίας Καντζούρης (σ.σ.: ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχει αναρρώσει ακόμη από την επέμβαση στον ώμο) δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε (!) παίκτες. Το απουσιολόγιο του προπονητή της Μπάμπεργκ ήταν γεμάτο ήδη πριν από το παιχνίδι για την Bundesliga, ενώ εσχάτως απέκτησε ένα ακόμη όνομα. Αυτό του Λέον Ραντόσεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και γι αυτό η παρουσία του στην αναμέτρηση με το "τριφύλλι" είναι αμφίβολη.

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκονται οι Λούκα Μίτροβιτς, Μπράις Τέιλορ, Έλιας Χάρις και Ντάνιελ Χάκετ (σ.σ.: χτύπησε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), με αποτέλεσμα να καλείται πλέον ο Ηλίας Καντζούρης να κάνει αλχημείες για να καλύψει τα κενά τους, ευελπιστώντας πως ίσως ένας ή δύο εξ αυτών νικήσει τον χρόνο και δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της Brose Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ