EUROLEAGUE

"Ο Παναθηναϊκός παίζει εντυπωσιακά καλά"

"Ο Παναθηναϊκός παίζει εντυπωσιακά καλά"
EUROLEAGUE

Η Μπάμπεργκ είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (02/02, 21:00), με τον Πάτρικ Χέκμαν να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ρίξει στο καναβάτσο τους "πράσινους".

Απέναντι στον Παναθηναϊκό βρίσκει τη Μπάμπεργκ η 21η αγωνιστική της EuroLeague (02/02, 21:00, Live Blog από το Sport24.gr). Ο Πάτρικ Χέκμαν (F, 26 ετών, 1.98 μέτρα) εκθείασε τους "πράσινους" και στη συνέχεια ανέφερε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

" Ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο παίζει εντυπωσιακά καλά. Έχουν σπουδαίους παίκτες ατομικά, αλλά παράλληλα ξέρουν πως να παίζουν ως ομάδα και έχουν πλούσια αθλητικά προσόντα. Παίζουν σκληρά και γρήγορα. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη ενέργεια, φιλοδοξία, θέληση και πάθος από το τελευταίο μας παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και δυνατά στην άμυνα. Θα είναι δύσκολο αλλά με τους φιλάθλους μας θα δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη", ανέφερε ο Γερμανός φόργουορντ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ