EUROLEAGUE

Μπάνκι: "Μεγάλο... βουνό ο Ολυμπιακός"

Μπάνκι: "Μεγάλο... βουνό ο Ολυμπιακός"
BROSE BAMBERG

Ο Λούκα Μπάνκι θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της Μπάμπεργκ απέναντι στον Ολυμπιακό (9/3, 21:00) και σημείωσε την πολύ δύσκολη που έχει η ομάδα του στην 25η "στροφή" της EuroLeague.

Ο Λούκα Μπάνκι αναγνώρισε τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει για την ομάδα του η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό (9/3, 21:00) στο ΣΕΦ, καθώς στάθηκε στο υψηλό επίπεδο των "ερυθρολεύκων".

"Αυτό που περιμένω είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague, όπως ήδη έχει αποδείξει. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ καλό ρεκόρ εντός έδρας κι έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Εμείς από την πλευρά μας, ακόμα κι αν μοιάζει πως έχουμε να σκαρφαλώσουμε σε ένα μεγάλο βουνό, έχουμε την επιθυμία να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω -κάτω αυτή είναι η αποστολή μας μέχρι το τέλος της EuroLeague. Θα προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι με το ίδιο πνεύμα, επειδή έχουμε ήδη δείξει πως μπορούμε να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο κι έχουμε την σημαντική ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τους καλύτερους", είπε ο προπονητής της Μπάμπεργκ, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (9/3, 21:00) θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

ΛΟ: "ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ"

Ο Μάοντο Λο από την πλευρά των παικτών της πρωταθλήτριας Γερμανίας ανέφερε πως "περιμένω πως η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή, όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα δω τον πρώην συμπαίκτη μου, Γιάνις Στρέλνιεκς. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με πολλή ενέργεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".

Photo Credits: Brose Bamberg

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ