EUROLEAGUE

Ντέρικ Γουίλιαμς: Μπάγερν ή ΝΒΑ

Ντέρικ Γουίλιαμς: Μπάγερν ή ΝΒΑ
EUROKINISSI

Την ώρα που πολλές ομάδες της EuroLeague παρακολουθούν την περίπτωση του Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Μάρκο Πέσιτς αποκάλυψε το μέλλον του Αμερικανού φόργουορντ.

Η μεταγραφή του Ντέρικ Γουίλιαμς στη Μπάγερν Μονάχου ήταν από τις κορυφαίες στη EuroLeague της σεζόν 2018/19. Ο Αμερικανός φόργουορντ (28 ετών, 2.03 μέτρα) μέτρησε 13.4 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και βοήθησε τους Βαυαρούς να φτάσουν σε σημαντικές νίκες.

Έκανε θόρυβο με τις εμφανίσεις του. Και πολλές ομάδες της EuroLeague παρακολουθούν την περίπτωση του. Ωστόσο ο Μάρκο Πέσιτς, έβαλε τέλος στα όποια σενάρια για τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

" Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει την 1η Ιουλίου. Γι’ αυτό δεν έχουμε κάτι για τον Ντέρικ Γουίλιαμς. Μου είπε, όμως, ότι θα μείνει στο Μόναχο ή θα επιστρέψει στο ΝΒΑ", ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν.

Από εκεί και πέρα τόνισε: " Έχουμε παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Ο Νίχαντ Ντζέντοβιτς θα μείνει, περιμένουμε τις εξελίξεις με τον Λούτσιτς. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο των Μπαρτέλ και Βόιτμαν θα είναι ωραίο. Αλλά η μεταγραφή του (σ.σ. από τη Μπασκόνια) μόνο εύκολη δεν είναι...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ