EUROLEAGUE

Μπάγερν: Στο στόχαστρο ο Ζαν Μάρκο Σίσκο, η "αποκάλυψη" της ABA Liga

Μπάγερν: Στο στόχαστρο ο Ζαν Μάρκο Σίσκο, η "αποκάλυψη" της ABA Liga
KOPER PRIMORSKA / ZIGA MIKELI

Η ανάγκη για ενίσχυση είναι μεγάλη στην Μπάγερν Μονάχου, με τη γερμανική ομάδα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ζαν Μάρκο Σίσκο. Ο 22χρονος γκαρντ έδωσε 19 ασίστ στην ABA Liga πριν από τρεις εβδομάδες.

Τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά (στην EuroLeague), η περιφέρεια μοιάζει προβληματική, κι έτσι η Μπάγερν κινείται -κι αυτή- στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη. Ο Άαρον Τζάκσον χάθηκε, ο Κίφερ Σάικς κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο, κι έτσι ο Ντέγιαν Ράντονιτς στράφηκε σε ένα από τα πιο... ενδιαφέροντα ονόματα της ABA Liga.

Ο λόγος για τον Ζαν Μάρκο Σίσκο, τον πόιντ γκαρντ της Κόπερ, που πριν από τρεις εβδομάδες έγινε... διάσημος επειδή έδωσε 19 ασίστ στο παιχνίδι με την Ζαντάρ. Ο 22χρονος περιφερειακός μοιάζει να είναι εύκολη λεία για τη γερμανική ομάδα, δεδομένου ότι η Κόπερ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (οικονομικής φύσεως) το τελευταίο διάστημα, που φέρνουν στην πόρτα της εξόδου τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες της.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ζαν Μάρκο Σίσκο έχει 8.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 9.9 ασίστ κατά μέσο όρο στην ABA Liga.

Photo Credits: Koper Primorska / Ziga Mikeli

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ