EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου: Απέκτησε τον Ντε Μάρκους Νέλσον

Μπάγερν Μονάχου: Απέκτησε τον Ντε Μάρκους Νέλσον
EUROKINISSI

Τον Πρωταθλητή Γαλλίας με τη Βιλερμπάν και άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, Ντε Μάρκους Νέλσον έκανε δικό της η Μπάγερν Μονάχου για την ερχόμενη σεζόν.

Παίκτης της Μπάγερν είναι ο, γνωστός από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Ντε Μάρκους Νέλσον που πέρυσι στέφθηκε Πρωταθλητής Γαλλίας με τη Βιλερμπάν, ενώ είχε αναδειχθεί και MVP των τελικών.

Η γερμανική ομάδα έσπευσε να αποκτήσει τον 34χρονο γκαρντ από τη στιγμή που ένας άλλος γνώριμος των ελληνικών παρκέ, ο πρώην παίκτης του Κολοσσού, Τι Τζέι Μπρέι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά το πρόβλημα που διαγνώστηκε στο δεξί του ποδι και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα.

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον στέφθηκε πέρυσι Πρωταθλητής Γαλλίας με τη Βιλερμπάν (θα συμμετέχει επίσης στη φετινή Euroleague), ενώ πήρε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών. Ο άλλοτε "πράσινος" άσος (τη σεζόν 2014-15) είχε 7.2 πόντους και 3,4 ασίστ τα τελευταία τρία χρόνια σε 108 παιχνίδια του Πρωταθλήματος Γαλλίας αλλά 7.5 πόντους την περσινή σεζόν στο EuroCup.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Νέλσον δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση την οποία δεν χρειάστηκε να σκεφτώ δεύτερη φορά για να δεχτώ. Η Μπάγερν είναι ένας συναρπαστικός και μεγάλος οργανισμός με τον οποίο θα επιστρέψω στη Euroleague".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Μπάγερν στο Twitter:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ