EUROLEAGUE

Μπάγερν: Εκτός πλάνων ο Κόπονεν

Ο Κόπονεν με τη φανέλα της Μπάγερν
Ο Κόπονεν με τη φανέλα της Μπάγερν EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν, Ντανιέλ Μπαϊέσι, παραδέχθηκε με δήλωσή του ότι η γερμανική ομάδα δεν υπολογίζει τον Πέτερι Κόπονεν και προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Σε περίπτωση που μία ομάδα στην Ευρώπη ψάχνει για σουτέρ, ο Πέτερι Κόπονεν φαίνεται ότι είναι διαθέσιμος. Η Μπάγερν γνωστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο 32χρονος γκαρντ δεν υπολογίζεται, ανοίγοντας την πόρτα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Ο Γενικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ντανιέλ Μπαϊέσι, έκανε γνωστή την είδηση, δηλώνοντας τον Γερμανό δημοσιογράφο Ρόμπερτ Χέσελ, ότι ο γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του Φιλανδού , δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι " ο Κόπονεν δεν αποτελεί μέλος του πλάνου μας για τη νέα σεζόν".

Ο Κόπονεν αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Μπάγερν. Την φετινή σεζόν είχε 9 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 51.4% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα και 6.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 50% στα τρίποντα στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι, έχοντας ανακοινώσει την απόκτηση των Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μάλκολμ Τόμας, Τζουάν Τζόνσον, Τζέιλεν Ρέινολντς, Νικ Γουίλερ-Μπαμπ και Ρόμπιν Αμέιζ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ