EUROLEAGUE

Μπάγερν: Έδωσε τα χέρια με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν θα παίξει για δεύτερη σερί σεζόν στην EuroLeague, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι αυτή που τον έπεισε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιέρι, η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στο "φουλ" τις μηχανές της, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο γερμανικός σύλλογος καλείται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της, μετά από μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με παταγώδη αποτυχία, αφού χάθηκαν οι δύο μεγάλοι τίτλοι στη Γερμανία.

Ο Μάοντο Λο είναι ένας εξ αυτών που αποχώρησαν ( θα συνεχίσει στην Άλμπα Βερολίνου), αλλά δεν πρόκειται να προκύψει σημαντικό κενό στην περιφέρεια. Κι αυτό γιατί οι διοικούντες τον σύλλογο το κάλυψαν άμεσα με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν (24, 1μ93), όπως αναφέρει το Sportando.

Ο 24χρονος γκαρντ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ( είχε +1 ως οψιόν, που όμως δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ), κι είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Στην παρθενική του σεζόν στην EuroLeague είχε 5.5 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.5 λάθη ανά 16'47'' συμμετοχής, δίχως όμως να μπορέσει να "λάμψει". Κάτι που φιλοδοξεί να πετύχει με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ