EUROLEAGUE

Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Τζος Χιούστις

Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Τζος Χιούστις
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζος Χιούστις, του 27χρονου φόργουορντ που έπαιξε τρία χρόνια στην Οκλαχόμα Σίτι.

Η Μπάγερν έψαξε στο ΝΒΑ για να βρει τον αντί-Ντέρικ Γουίλιαμς και τον βρήκε. Έστω κι αν δεν είναι ανάλογου βεληνεκούς κίνηση, όπως ο νυν παίκτης της Φενέρμπαχτσε . Η ομάδα του Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζος Χιούστις, του 27χρονου ύψους 2,01μ. φόργουορντ που επιλέχθηκε στο Νο. 29 του Draft το 2014 και έπαιξε στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από το 2015 έως το 2018.

Ο Χιούστις έπαιξε μόνο σε επτά αγώνες την πρώτη διετία στην OKC, αλλά είχε πολύ μεγαλύτερο ρόλο την σεζόν 2017/18, χωρίς πάντως και ανάλογη στατιστική παρουσία (2,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ σε 14,2 λεπτά κατά μέσο όρο). Την περσινή σεζόν ο Χιούστις έπαιξε στην G-League με την φανέλα των Οστιν Σπερς.

" Παρακολουθώ τον Τζος από τότε που έπαιζε στο κολέγιο, είναι μοντέρνος φόργουορντ που παίζει και στις δύο θέσεις ("3" και "4") και μπορεί να μας δώσει ενέργεια και ευελιξία. Ο Τζος είναι έξυπνος παίκτης με ώριμη συμπεριφορά, το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει τέλεια με τους παίκτες που έχουμε και αυτούς που πρόκειται να έρθουν", δήλωσε σχετικά ο Ντανιέλε Μπαϊέσι, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν.

Η ομάδα του Μονάχου προέρχεται από μία λίαν επιτυχημένη χρονιά, τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα (όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια), όσο και στην EuroLeague, όπου άγγιξε την είσοδο στα playoffs. Το καλοκαίρι ναι μεν έχασε τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ωστόσο απέκτησε τον Τι Τζέι Μπρέι και ανανέωσε τους Νιχάντ Τζέντοβιτς , Αλεξ Κινγκ και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ