EUROLEAGUE

Για τρία χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου ο Ραντόσεβιτς

Για τρία χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου ο Ραντόσεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Μπάμπεργκ στην Μπάγερν Μονάχου ο Λέον Ραντόσεβιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από την στιγμή που η Μπάμπεργκ δεν θα βρίσκεται στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει ξεκινήσει το ξεφόρτωμα. Είναι δεδηλωμένη πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να πέσει σημαντικά το μπάτζετ άλλωστε, με τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να αποχαιρετούν. Στο... κλαμπ προστέθηκε κι ο Λέον Ραντόσεβιτς, ο οποίος έκανε χρήση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος σέντερ βρήκε μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς εκμεταλλεύεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, γεμίζοντας το ρόστερ της με έναν παίκτη που ξέρει καλά τα κατατόπια στην Bundesliga. Με τριετή προϋπηρεσία στην Μπάμπεργκ, ο έμπειρος ψηλός έχει 7.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, την ώρα που οι αριθμοί του στην Bundesliga είναι 7 πόντοι και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ