ΜΠΑΣΚΕΤ

Γι' αυτό δεν έχει ανακοινώσει τον σούπερ NBAer η Μπάγερν Μονάχου

Cleveland Cavaliers forward Derrick Williams (3) in the first half of an NBA basketball game Wednesday, March 22, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Cleveland Cavaliers forward Derrick Williams (3) in the first half of an NBA basketball game Wednesday, March 22, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο, υπάρχει όμως ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη -επίσημα- μέλος της Μπάγερν.

Τα τυπικά, φαίνεται, πως μένουν για να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η συμφωνία του Ντέρικ Γουίλιαμς με την Μπάγερν. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και αρκετές μέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ που είχε γίνει draft στο νούμερο 2 το 2011 έχει φτάσει στο Μόναχο από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει υποβληθεί όμως στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις καθώς αντιμετωπίζει μια μόλυνση που δεν του επιτρέπει να τις περάσει επιτυχώς.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Εμιλιάνο Κάρσια οι παράγοντες της Μπάγερν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τον Γουίλιαμς, που έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Σακραμέντο Κινγκς, τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Σε 428 αγώνες στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη, ο 27χρονος έχει μέσο όρο 8.9 πόντους με 48.4% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 71% στις βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ ανά 20.7 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ