EUROLEAGUE

Επίσημο: Στην Μπάγερν ο Ζαν Μάρκο Σίσκο

Επίσημο: Στην Μπάγερν ο Ζαν Μάρκο Σίσκο

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαν Μάρκο Σίσκο, με τον 22χρονο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στην Μπάγερν Μονάχου κρίθηκε επιτακτική, αφού η περιφέρεια της γερμανικής ομάδας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό. Τελευταία απόδειξη ήταν η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ζάλγκιρις, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχασε από νωρίς τον έλεγχο.

Έτσι, το Σάββατο (28/12) ήρθε η ανακοίνωση της απόκτησης του Ζαν Μάρκο Σίσκο, μια μεταγραφή που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστή τις τελευταίες ημέρες. Ο 22χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, με την ελπίδα πως θα δώσει στο "1" όσα δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής τόσο ο ΝτεΜάρκους Νέλσον όσο κι ο Ντιέγκο Φλακαντόρι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γερμανικής ομάδας έγινε... είδηση πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όταν έδωσε 19 ασίστ στη νίκη της Κόπερ επί της Ζαντάρ. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ABA Liga.

Photo Credits: Koper Primorska / Ziga Mikeli

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ