EUROLEAGUE

Δεύτερο χειρουργείο σε οκτώ μήνες για τον Μάτσβαν

Serbia's Milan Macvan, right, dribbles past Turkey's Cedi Osman, left, during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Serbia's Milan Macvan, right, dribbles past Turkey's Cedi Osman, left, during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε πως ο Μίλαν Μάτσβαν θα υποβληθεί σε νέα (δεύτερη) επέμβαση στο αριστερό γόνατό του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Η καριέρα του Μίλαν Μάτσβαν έχει πάρει την κατιούσα τον τελευταίο χρόνο, όχι με δική του ευθύνη. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί (άλλοι σοβαροί, άλλοι πιο επιπόλαιοι) δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό και να συνεισφέρει σημαντικά στην Μπάγερν Μονάχου. Κι όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/9), η επιστροφή στην δράση θα αργήσει. Πολύ.

Η γερμανική ομάδα ενημέρωσε πως ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει νέα προβλήματα στο γόνατο. Όπως φαίνεται, τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο (χιαστός) με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη νέα χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Κοινώς, θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον. Είδηση που διαφοροποιεί σημαντικά τα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος υπολόγιζε να τον έχει στη διάθεσή του στην εκκίνηση της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο παίκτης, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό τον Ιανουάριο , είχε ξεκινήσει προπονήσεις σε πιο υψηλούς ρυθμούς.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ