EUROLEAGUE

Υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο Άντε Τόμιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπογράψει ο Άντε Τόμιτς το διετές συμβόλαιο που του έδωσαν οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα, για να μείνει σε αυτή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Άντε Τόμιτς, καθώς σύμφωνα με την καταλανική Sport συμφώνησε να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο 31χρονος Κροάτης θα παραμείνει, έτσι, το σημείο αναφοράς στην ρακέτα της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά από μία καλή χρονιά στην οποία έγραψε μέσους όρους 9.7 πόντων, 4.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 18.3 λεπτά συμμετοχής σε 28 αγώνες της EuroLeague.

Ο Τόμιτς ξεκίνησε το μπάσκετ στο Ντουμπρόβνικ, μετακόμισε το 2004 στην Ζάγκρεμ και το 2010 έγινε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης από την οποία αποχώρησε το 2012. Από τότε φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ φαίνεται πως δεν θα κάνει ποτέ το άλμα στο ΝΒΑ για τους Utah Jazz που τον επέλεξαν στο νούμερο 44 στο NBA Draft 2008.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ