EUROLEAGUE

Υπό (νέα) αμφισβήτηση ο Πρέσεϊ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι χαμηλές πτήσεις του Φιλ Πρέσεϊ στην EuroLeague επανέφεραν την κουβέντα περί αντικατάστασής του, με τη "Mundo Deportivo" να αναλύει τα δεδομένα. Μέσα σε όλα, ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε... έτοιμος να επιστρέψει μέσω Twitter.

Από την αρχή κιόλας της σεζόν, ο Φιλ Πρέσεϊ είναι ο παίκτης που αμφισβητείται πιο έντονα απ όλους στην Μπαρτσελόνα. Κάτι το γεγονός πως επιθετικά δεν προσφέρει αυτό που ενδεχομένως προσδοκούσαν οι περισσότεροι, κάτι η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Σέιν Λάρκιν που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ομάδας, έχουν εντείνει τις τελευταίες ημέρες την γκρίνια και την κουβέντα περί αντικατάστασής του.

Με 3.9 πόντους (με 3/16 τρίποντα), 1.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο, είναι αριθμοί που εντείνουν όλη αυτή τη συζήτηση, με τη " Mundo Deportivo " να εξηγεί τη Δευτέρα (20/11) πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει να κάνουν κοιτάζουν δειλά - δειλά την αγορά. Το να γίνει άμεσα κάποια κίνηση από τους "μπλαουγκράνα" μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Σίτο Αλόνσο όμως θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, σε περίπτωση που ο 26χρονος γκαρντ συνεχίσει να παίζει κάτω από τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Μέσα σε όλα, ο Ταϊρίς Ράις αφουγκράζεται την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και τον γενικότερο προβληματισμό για την εικόνα της Μπαρτσελόνα. Σε τέτοιο σημείο που το βράδυ της Κυριακής (19/11) "ξαναχτύπησε" μέσω Twitter, γράφοντας πως " είμαι έτοιμος". Ο παραγκωνισμός του από την ισπανική ομάδα εδώ και τρεις μήνες, επειδή δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίτο Αλόνσο, παραμένει θέμα συζήτησης στη Βαρκελώνη, με τον ίδιο να... πουλάει τρέλα συχνά πυκνά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Υπό (νέα) αμφισβήτηση ο Πρέσεϊ
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ