EUROLEAGUE

Χάνγκα: "Οι παίκτες φοβούνται τους τραυματισμούς"

Barcelona's Adam Hanga controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Adam Hanga controls the ball during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επιστροφή στη δράση μετά μήνες απραξίας.

Μπορεί η σεζόν στην EuroLeague να μην ολοκληρώθηκε, στην Ισπανία ωστόσο θα παίξουν κανονικά με τη Βαλένθια να φιλοξενεί την τελική φάση του πρωταθλήματος. Οι 12 καλύτερες ομάδες (σύμφωνα με τη βαθμολογία) θα δώσουν το παρών με τη φάση των ομίλων να ξεκινάει στις 17 Ιουνίου.

Οι παίκτες έχουν επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις, αρκετοί όμως είναι αυτοί που εκφράζουν τις ενστάσεις τους για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών υπογράμμισε: " Εγώ είμαι 31 ετών και στο παρελθόν έχω τραυματιστεί, γνωρίζω το σώμα μου και μετά από δύο μήνες ουσιαστικά απραξίας, είναι δύσκολο να ανταγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Μπορώ να πω ότι οι παίκτες φοβούνται περισσότερο τους τραυματισμούς παρά τη μετάδοση του ιού" εξήγησε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: " Δεν είναι ιδανικό να παίζουμε έτσι, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ