EUROLEAGUE

Χάνει το Κόπα Ντελ Ρέι ο Ναβάρο

Χάνει το Κόπα Ντελ Ρέι ο Ναβάρο

Η κακοδαιμονία στη Μπαρτσελόνα δεν έχει τέλος... Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έπαθε οξεία σκωληκοειδίτιδα και δεν θα παίξει στο Κόπα Ντελ Ρέι!

Αυτό που συμβαίνει στη φετινή Μπαρτσελόνα δεν έχει προηγούμενο. Και προφανώς δεν έχει και τέλος. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο εισήχθη σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με οξεία σκωληκοειδίτιδα, θα υποβληθεί τις προσεχείς ώρες σε εγχείρηση και θα χάσει φυσικά τους επόμενους αγώνες της Μπαρτσελόνα για το Κόπα Ντελ Ρέι.

Ο 37χρονος σούτινγκ γκαρντ πρόσθεσε έτσι κι αυτός το όνομα του στο ιατρικό δελτίο της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν έχει σταματήσει να παίζει με προβλήματα από το ξεκίνημα της χρονιάς. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δε, οι απουσίες έχουν αρχίσει πάλι να πληθαίνουν.

Το συνολικό χρονικό διάστημα των απουσιών: 27 μήνες!

Από την αρχή της χρονιάς ένας παίκτης έσπασε το πόδι του (Σέιν Λαουάλ) και ένας το χέρι του (Βίκτορ Κλαβέρ). Ένας υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (Πάου Ρίμπας), τρεις θλάση στο γαστροκνήμιο (Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Στράτος Περπέρογλου και Άλεξ Ρένφρο), δύο διάστρεμμα (Τζάστιν Ντόλμαν και Μπραντ Όλεσον), ενώ ένας απουσίασε με διάσειση (Πέτερι Κόπονεν) και ο Ταϊρίς Ράις με τενοντίτιδα στο γόνατο.

Επίσης, ο Κλαβέρ παίζει με πρόβλημα στη μέση και φυσικά από σήμερα προστέθηκε και η... οξεία σκωληκοειδίτιδα στο μενού. Εάν συνυπολογίσουμε πόσο είναι το χρονικό διάστημα που έχουν χάσει ΟΛΟΙ μαζί οι παίκτες της φετινής Μπαρτσελόνα λόγω τραυματισμών (και λοιπών λόγων), τότε το άθροισμα θα ανέρχεται περίπου στους... 27 μήνες!

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ