EUROLEAGUE

Χάνει το Copa del Rey ο Σεραφέν

Χάνει το Copa del Rey ο Σεραφέν
FCB BARCELONA

Ο Κέβιν Σεραφέν θα παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ακόμη τέσσερις εβδομάδες και θα χάσει το Copa del Rey (15-18/2) και κρίσιμα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague.

Το όνομα του Κέβιν Σεραφέν θα παραμείνει γραμμένο στο απουσιολόγιο του Σίτο Αλόνσο τουλάχιστον για ακόμα τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο Γάλλος σέντερ θα συνεχίσει να ακολουθεί συντηρητική αγωγή και σε ένα μήνα θα επανεξεταστεί η κατάστασή του.

Ο Κέβιν Σεραφέν τραυματίστηκε στις αρχές του έτους στο γόνατο και υπήρχαν φόβοι πως θα χρειαστεί να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου για αποκατασταθεί η ζημιά.

Η Μπαρτσελόνα, όμως, ενημέρωσε ο παίκτης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για ακόμα ένα μήνα, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και η πορεία της αποθεραπείας του. Οι "μπλαουγκράνα" μάλιστα τονίζουν πως κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση με την σύμφωνη γνώμη του παίκτη και αφού πρώτα είχαν συμβουλευτεί ειδικούς.

Ο Σεραφέν θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με τις Φενέρμπαχτσε (26/1), Αρμάνι Μιλάνο (1/2), Μακάμπι Τελ Αβίβ (8/2) και Ρεάλ Μαδρίτης (23/2) για την EuroLeague και με τις Μπανταλόνα (28/1), την Μπασκόνια (4/2) και την Μπιλμπάο (11/2) για την Liga Endesa, ενώ θα χάσει και το Copa del Rey που θα διεξαχθεί στην Γκραν Κανάρια από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ