EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Πιο εύκολο να συνεχιστεί η ACB από την EuroLeague"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντε Τόμιτς δήλωσε ότι του φαίνεται πιο εύκολο να δει το ισπανικό πρωτάθλημα να ξεκινάει από την EuroLeague, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Ο Άντε Τόμιτς είναι ξεκάθαρος: Αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να ξεκινήσουν οι αγώνες. Δεν είναι ωστόσο σίγουρος ότι αυτό το σενάριο είναι πολύ ρεαλιστικό.

Μιλώντας στο σάιτ της Μπαρτσελόνα, ο 33χρονος σέντερ παραδέχθηκε ότι θεωρεί πιο εύκολο να επανεκκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα παρά η EuroLeague.

" Νομίζω ότι στην EuroLeague τα πράγματα είναι πολύπλοκα" δήλωσε αρχικά ο Τόμιτς, για να προσθέσει: " Σε αυτή την διοργάνωση υπάρχουν ομάδες από πολλές χώρες και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί.

Από την άλλη πλευρά όμως, η ACB έχει το πλεονέκτημα ότι όλες οι ομάδες είναι από την ίδια χώρα. Είναι πιο εύκολο να οργανωθεί . Θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θέλουμε να παίξουμε".

Ο Κροάτης σέντερ αναφέρθηκε στην συνέχεια στις δυσκολίες που υπήρχαν στις πρώτες προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, που πλέον έχουν ξεπεραστεί: " Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή όταν πήραμε τις οδηγίες σκεφτόμασταν ότι είναι αδύνατο να γίνουν προπονήσεις. Τις πρώτες ημέρες έμοιαζε τρελό, αλλά έπειτα από 10 ημέρες βλέπουμε ότι όλα γίνονται.

Σιγά-σιγά θα προπονούμαστε σε γκρουπ, ίσως μέσα στις επόμενες μέρες. Θα βρούμε ρυθμό και θα ξαναβρούμε χημεία".

Κλείνοντας, ο Τόμιτς παραδέχθηκε ότι το μπάσκετ θα αλλάξει μετά την πανδημία του κορονοϊού: " Σίγουρα θα έχουμε αλλαγές. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θα έχουμε άλλο τρόπο διεξαγωγή σε EuroLeague και ισπανικό πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε θεατές. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι θα γίνει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ