EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Η καραντίνα έχει κι ένα θετικό κομμάτι"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντε Τόμιτς έστειλε μήνυμα προς όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας της Μπαρτσελόνα, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το... θετικό της καραντίνας.

Από την στιγμή που το θέμα με το "ψαλίδι" στους μισθούς των παικτών της Μπαρτσελόνα έκλεισε οριστικά πριν από μερικές ημέρες ( με το "ναι" που είπαν όλοι), η ηρεμία επέστρεψε στους μπλαουγκράνα. Τα αποδυτήρια του Palau Blaugrana δεν αποτελούν το πρώτο θέμα στις ισπανικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, με την κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί.

Την ώρα που σε μερικές ημέρες κλείνει ένας μήνας από την στιγμή που η Ισπανία τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης -μετά την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα- με αποτέλεσμα τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δράσης, ο Άντε Τόμιτς έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους μέσω της ιστοσελίδας της Μπαρτσελόνα.

Σε πρώτο χρόνο αναφέρθηκε στην απόφαση αυτού και των συμπαικτών του να αποδεχθούν την πρόταση της διοίκησης για μείωση του μισθού τους όσο διαρκεί η διακοπή: "Ειλικρινά νιώθω ότι είμαστε προνομιούχοι. Πολύς κόσμος έχασε τη δουλειά του, κάνουν χειρότερη ζωή από εμάς -τους παίκτες- και αυτό που κάναμε ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε".

Για το γεγονός πως... εισήλθε στα social media πριν από μερικές ημέρες ανέφερε πως "έφτιαξα λογαριασμό στο Twitter, δεν είμαι μεγάλος υποστηρικτής των social media πάντως, απλά προσπαθώ να αληθινός και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αλληλεπιδρώ με τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που ακολουθούν την Μπαρτσελόνα".

Αναφορικά με την επανέναρξη της φετινής σεζόν είπε πως "είναι πιθανό ότι η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί λίγο και για εμάς είναι σημαντικό να μπορούμε να πιάσουμε πάλι την μπάλα στα χέρια μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το φινάλε της σεζόν, αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες και τι θα συμβεί με τον κορονοϊό".

Ενώ έκλεισε μιλώντας για την ευκαιρία που έχει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του: "Το θετικό κομμάτι είναι ότι μπορώ να είμαι μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες μου. Προσπαθούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί και να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις στιγμές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ