EUROLEAGUE

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ υποκλίνεται στον Ναβάρο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε πως αντέδρασε ο χώρος του μπάσκετ στο άκουσμα της απόσυρσης του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Από τα "adios" του Φερνάντεθ και του Ρούμπιο, μέχρι το χιουμοριστικό tweet της Ζάλγκιρις.

Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους σκόρερς της εποχής μας κρέμασε τα παπούτσια του. Είπε "αντίο". Ή καλύτερα... adios. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ και σήμερα (17/8) έδωσε και επίσημα τέλος στην 21ετή επαγγελματική καριέρα του (1997 - 2018). Μία καριέρα που διένυσε σχεδόν εξ ολοκλήρου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και συνοδεύτηκε από δεκάδες τίτλους, μετάλλια και ατομικές διακρίσεις.

Λίγο μετά το "adios" του Ναβάρο ήταν η σειρά συμπαικτών και αντιπάλων να αποχαιρετήσουν με την σειρά τους τον τεράστιο "Μπόμπα". " Μιλώντας σήμερα με τον φυσικοθεραπευτή μου, μου είπε: «κόλλησα με το μπάσκετ για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο». Και πολλοί άλλοι, σαν αυτόν. Αυτό το σουτ είναι σαν περίληψη όσων μας έδωσες. Μαγεία, ταλέντο. Αγνό θέαμα. Σε κάθε παιχνίδι. Σε ευχαριστώ που έκανες τόσους πολλούς από εμάς να κολλήσουμε με αυτό", έγραψε στο Twitter o Ρίκι Ρούμπιο, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα απίθανο εκτός ισορροπίας τρίποντο του Ναβάρο με την Εθνική Ισπανίας.

" Είναι δύσκολο να πεις αντίο σε έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα στα γήπεδα, για το σύλλογο του και την εθνική ομάδα. Πάντοτε υπήρξες, παραμένεις και θα αποτελείς για πάντα πηγή έμπνευσης για κάθε παίκτη, όπως ήσουν και για μένα", έγραψε από τη μεριά του ο Ρούντι Φερνάντεθ. Την ωραιότερη έμπνευση, πάντως, την είχε η Ζάλγκιρις Κάουνας: " Επιτέλους, δεν θα σκοράρει άλλους πόντους στην Ζάλγκιρις ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο Μπόμπα ολοκλήρωσε την θρυλική καριέρα του", έγραψε η λιθουανική ομάδα στο Twitter!

Διαβάστε παρακάτω πως αντέδρασε ο χώρος του μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης για την απόσυρση του 38χρονου Ισπανού σούτινγκ γκαρντ...

" Ένας σπουδαίος αποσύρθηκε. Μόνο σεβασμό", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ υποκλίνεται στον Ναβάρο






















TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ