EUROLEAGUE

Τα έχωσε στους παίκτες του ο Γιασικεβίτσιους: "Παίζετε ομαδικά ή κάθεστε στον πάγκο"

Τα έχωσε στους παίκτες του ο Γιασικεβίτσιους: "Παίζετε ομαδικά ή κάθεστε στον πάγκο"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα έχωσε στους παίκτες του στη διάρκεια τάιμ άουτ του αγώνα με την Μπιλμπάο, για την έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα σχετικά εύκολο μεσημέρι απέναντι στην Μπιλμπάο, την οποία κέρδισε τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη της EuroLeague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το rotation και να μην επιβαρύνει ιδιαίτερα τους παίκτες του, παράλληλα όμως είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά τους -σε κάποιες περιπτώσεις- στην επίθεση.

Ο εκνευρισμός του αποτυπώθηκε σε τάιμ άουτ που πήρε στη διάρκεια του δεύτερου μέρους, τότε που πέταξε το καρφί του για την περσινή πορεία των μπλαουγκράνα.

" Αυτό που βλέπω είναι η Μπαρτσελόνα της περσινής σεζόν, όχι η φετινή. Παίζετε εγωιστικά και δεν το θέλω αυτό" τόνισε αρχικά ο Σάρας, πριν προσθέσει πως " είτε θα παίξουμε ομαδικά είτε κάποιοι από εσάς θα καθίσετε στον πάγκο. Είναι απλό για μένα. Πρέπει να δίνετε την μπάλα στον ελεύθερο συμπαίκτη. Αν δεν σας τη δώσουν, να πάτε μόνοι σας να την πάρετε. Βλέπω τι γίνεται, ξέρετε ότι θα του το πω κι εγώ. Θα σας κάνω αλλαγή, αν υπάρχουν δύο συμπαίκτες ελεύθεροι και δεν δώσετε την πάσα. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ