EUROLEAGUE

Συγκλονίζει ο Μπράντον Ντέιβις: "Δεν γνώρισα τη μητέρα μου, με έδωσε για υιοθεσία"

Philadelphia 76ers' Brandon Davies in action during an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Saturday, Nov. 29, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Brandon Davies in action during an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Saturday, Nov. 29, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Στην αποκάλυψη ότι δεν γνώρισε τη βιολογική του μητέρα προχώρησε ο Μπράντον Ντέιβις. "Η γυναίκα που με υιοθέτησε, έχει άλλα δύο παιδιά που είναι από την Ινδία. Ο ένας 1μ.50, ο άλλος 1μ.70" είπε ο Αμερικανός σέντερ.

Στα 28 του χρόνια, ο Μπράντον Ντέιβις έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους ψηλούς της EuroLeague. Έχει γίνει η κολώνα της Μπαρτσελόνα, στην οποία μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια διετία στη Ζάλγκιρις Κάουνας και απολαμβάνει αυτή την πρόοδο, ωστόσο η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας , δεν γνώρισε ποτέ την βιολογική του μητέρα, η οποία τον έδωσε για υιοθεσία όταν ήταν 16 ετών και εκείνος δύο ημερών.

" Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Η πάλη ξεκίνησε νωρίς, γεννήθηκα στη Φιλαδέλφεια και όταν ήμουν δύο ημερών, η βιολογική μου μητέρα, η οποία ήταν 16, με έδωσε για υιοθεσία. Δεν την γνώρισα ποτέ, δεν έμαθα τίποτα για εκείνο, ξέρω μόνο το όνομά της. Παρόλα αυτά, έκανε το καλύτερο για εμένα.

Η Λίντα Κάθλιν είναι μια superwoman, μου έδωσε τα πάντα, σε εμένα και στους δύο αδελφούς μου, τους οποίους επίσης υιοθέτησε. Ταξίδεψε από τη Γιούτα στη Φιλαδέλφεια για τη διαδικασία και στη συνέχεια γύρισε στο Πρόβο, περίπου 80 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Εκεί έζησα τα παιδιά μου χρόνια. Ένα χρόνο πριν υιοθετήσει εμένα, υιοθέτησε ένα άλλο παιδί, τον Στίβεν που όμως πέθανε. Πίστευε ότι η οικογένειά της δεν είχε ολοκληρωθεί, δεν τα παράτησε ποτέ.

Τα αδέλφια μου είναι από την Ινδία, οι οικογενειακές μας φωτογραφίες είναι αστείες γιατί εγώ είμαι 2μ.08 και εκείνοι είναι ο ένας 1μ.70 κι ο άλλος 1μ.50. Πάντα μας κοιτάζουν στον δρόμο, όμως τους αγαπώ. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους, να μιλάμε, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ