EUROLEAGUE

Συγκλονίζει ο Κούριτς: "Μου είπαν ότι θα μείνω εκτός για ένα χρόνο, αλλά είπα όχι"

Συγκλονίζει ο Κούριτς: "Μου είπαν ότι θα μείνω εκτός για ένα χρόνο, αλλά είπα όχι"

Ο Κάιλ Κούριτς μίλησε στην Barcelona TV για την περιπέτεια υγείας που είχε, όταν διεγνώσθη με καρκίνο, και τη μάχη που έδωσε προκειμένου να ξαναπατήσει σε παρκέ.

Ο Κάιλ Κούριτς πήγε κόντρα στις πιθανότητες και δικαιώθηκε! Άφησε στην άκρη το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στο παρκέ για να κάνει αυτό που ξέρει: να σκοράρει από την περιφέρεια.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ γύρισε στην δράση πολύ πιο γρήγορα απ ότι περίμεναν όλοι, ξαναφόρεσε τη φανέλα της Γκραν Κανάρια και από εκεί κέρδισε τη μεταγραφή στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Στη ρωσική ομάδα έκανε τα... δικά του, κάτι που τον έφερε στην Μπαρτσελόνα.

Έχοντας ήδη περάσει τρεις εβδομάδες στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για όσα έζησε την περίοδο που ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου. Κι έδωσε συγκλονιστικές λεπτομέρειες:

" Όταν έγινε η διάγνωση, μου είπαν πως θα χρειαζόταν ένας χρόνος για να περάσει όλο αυτό και πως μπορεί να μην έπαιζα ξανά. Είπα "όχι" και πως αυτός ο ένας χρόνος ήταν πολύ μεγάλο διάστημα. Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι μετά από πέντε μήνες".

Θυμίζουμε ότι ο Κάιλ Κούριτς υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις στον εγκέφαλο έως ότου κερδίσει οριστικά τη μάχη με τον καρκίνο και επιστρέψει δριμύτερος στην δράση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ