EUROLEAGUE

Στον "ουρανό" του "Παλάου Μπλαουγκράνα" η φανέλα του Ναβάρο

Στον "ουρανό" του "Παλάου Μπλαουγκράνα" η φανέλα του Ναβάρο

Στην οροφή του "Παλάου Μπλαουγκράνα" βρίσκεται πλέον η φανέλα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τον αριθμό 11 καθώς η Μπαρτσελόνα τον τίμησε για την προσφορά του.

Η Μπαρτσελόνα τίμησε τον θρύλο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποσύροντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 η οποία ανέβηκε στην κορυφή του "Παλάου Μπλαουγκράνα", πριν από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι Καταλανοί θα τιμούσαν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας τους στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη μεγάλη τους αντίπαλο για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Πριν τον αγώνα προβλήθηκε ένα video στο παρκέ του γηπέδου, ενώ οι παίκτες της ομάδας έκαναν pasillo με τον "Λα Μπόμπα" να μπαίνει στο παρκέ. Ο ίδιος ο αθλητής παρέλαβε τη φανέλα του που έγραφε το επίθετό του, τον αριθμό, αλλά και τις χρονολογίες 1997 και 2018, καθώς έπαιξε για 20 χρόνια στην ομάδα. Η μοναδική σεζόν που δεν έπαιξε στην Μπάρτσα ήταν το 2007-08 όταν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Στον "ουρανό" του "Παλάου Μπλαουγκράνα" η φανέλα του Ναβάρο

Τον Ναβάρο τίμησε για την προσφορά του στο άθλημα και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Φελίπε Ρέγες. Άλλωστε οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι από την κοινή θητεία τους στην Εθνική Ισπανίας.

Ο Ναβάρο τιμήθηκε από τρεις άλλους θρύλους της Μπάρτσα και συγκεκριμένα τους Ρομπέρτο Ντουένιας, Νάτσο Σολοθάμπαλ και ο Αντρές Χιμένεθ.

Δείτε τα video με την μεγάλη τιμή στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ