EUROLEAGUE

"Στο χέρι του Πέσιτς η ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα"

"Στο χέρι του Πέσιτς η ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα"

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εμπιστεύεται τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο έμπειρος κόουτς θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στον πάγκο των μπλαουγκράνα και τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του Σβέτσλαβ Πέσιτς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και από ό,τι φαίνεται εκείνος θα αποφασίσει, αν θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς οι διοικούντες των μπλαουγκράνα θέλουν να τον διατηρήσουν στον πάγκο της ομάδας τους.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μεσούσης της περσινής σεζόν επέστρεψε στη Βαρκελώνη ύστερα από 14 χρόνια και υπό τις οδηγίες του η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δύο Copa del Rey, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στην EuroLeague.

Η διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya", θέλει να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς για ακόμα μία σεζόν, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από εκείνον.

Τέλος, σύμφωνα πάλι με το "SER Catalunya", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα "SER Catalunya" Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει επισημάνει πως οι Καταλανοί τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ