EUROLEAGUE

"Σκέπασε τα καλάθια" του ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εναν απίστευτο αριθμό έγραψε το βράδυ της Πέμπτης (15/3) η Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, καθώς μάζεψε 50 ριμπάουντ που συνιστούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία τους στην διοργάνωση!

Όχι μόνο κέρδισε τον Ολυμπιακό με διαφορά 27 πόντων , όχι μόνο τον ανάγκασε στη δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία του στην EuroLeague , αλλά η Μπαρτσελόνα έγραψε και μία τρομερή επίδοση στο ΣΕΦ το βράδυ της 15ης Μαρτίου 2017.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς μάζεψε 50 ριμπάουντ (!!!) σε 40 λεπτά αγώνα, με τον Αντριάν Μορμάν να παίρνει 13, τον Άντε Τόμιτς 10 και τους Πιέρ Οριόλα - Βίκτορ Κλαβέρ από οκτώ ο κάθε ένας. Αυτά τα 50 ριμπάουντ είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της Μπαρτσελόνα στην ιστορία της διοργάνωσης μετά τα 51 που είχε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λοτομάτικα Ρόμα (86-57) στις 28 Φεβρουαρίου του 2018.

Τα 18 επιθετικά ριμπάουντ των Καταλανών είναι η τέταρτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία τους, ενώ τα 50 "σκουπίδια" αποτελούν την ένατη καλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης. Φαίνεται πως το απόλυτο ρεκόρ, τα 62 ριμπάουντ της Πρόκομ από το εκτός έδρας ματς με την Σιένα στις 13/12/2012 (τελικό σκορ 88-95 στην παράταση) δεν θα τα πλησιάσει κάποια ομάδα σύντομα. Τα 16 τα είχε πάρει τότε ο Ρασίντ Μαχαλμπάσιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ