EUROLEAGUE

Σίνγκλετον: "Εγώ και ο Τζέιμς θα πίναμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό"

Σίνγκλετον: "Εγώ και ο Τζέιμς θα πίναμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό"

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε έναν μικρό απολογισμό της καριέρας του στην ιστοσελίδα της EuroLeague, θυμήθηκε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και... αποκάλυψε την περίεργη σχέση που ο ίδιος και ο Μάικ Τζέιμς είχαν με το νερό.

Ο Κρις Σίνγλετον το 2015 μετακόμισε στην Ρωσία για να αγωνιστεί στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και από τότε αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα μίλησε για τον... μαραθώνιο που τρέχει και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν του άρεσε να πίνει νερό. Ο Αμερικανός ψηλός μάλιστα ανέφερε πως τα ίδια... αισθήματα για το νερό είχε και ο Μάικ Τζέιμς, ενώ στάθηκε και στις σχέσεις ζωής που δημιούργησε μέσω του μπάσκετ.

O Αμερικανός παόυερ φόργουορντ την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε σε 63 παιχνίδια με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ακολούθως έπαιξε σε 35 ματς στην Κίνα και την σεζόν 2016/17 μέτρησε με 67 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό. "Ήθελα να παίζω και δεν υπήρχε κάτι που θα με σταματούσε έπειτα από την κατάσταση που βρέθηκα. Mπήκα στο πετσί του ρόλου. Πήγα νωρίς, έκανα θεραπείες και πρόσεξα το σώμα μου. Έκανα περισσότερη προθέρμανση. Δεν ήμουν συνηθισμένος, αλλά ήξερα πως χρειαζόταν για να παραμείνω σε φόρμα. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, είναι εύκολο να διατηρηθείς. Έχεις τον ίδιο ρυθμό καθημερινά", δήλωσε ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην ιστοσελίδα της ΕuroLeague αναφερόμενος στα 167 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε διάστημα 20 μηνών.

Επίσης, ο 29χρονος ψηλός τόνισε πως "δεν μου άρεσε το νερό. Δεν μπορούσα να το πιω. Θα έπινα οτιδήποτε άλλο: ενεργειακά ποτά, πορτοκαλάδες, γάλα. Θα έπινα οτιδήποτε εκτός από νερό. Έμαθα, όμως, πως το νερό είναι πολύ σημαντικό, οπότε πίνω περισσότερο τώρα για να μην αφυδατώνομαι. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε το ίδιο, αλλά πιστεύω πως και αυτός τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει και πίνει περισσότερο νερό".

Όσον αφορά το πώς μετακόμισε στην Ελλάδα το 2016 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2016, είπε: "Από τον Ιούλιο άρχισαν να επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου. Επέμεναν, πραγματικά με ήθελαν. Επίσης, Μιλάνο και η Μπαρτσελόνα με είχαν προσεγγίσει, αλλά επέλεξα να πάω στην Ελλάδα. Μετά την Κίνα και μέχρι να πάω στον Παναθηναϊκό είχα δέκα ημέρες άδεια. Ένιωσα κατευθείαν σαν στο σπίτι μου. Η ομάδα και οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα και πέρασα πολύ καλά".

Ο Κρις Σίγνκλετον πλέον μετράει 116 συνεχόμενες συμμετοχές στην EuroLeague και δήλωσε πως "ακόμα και το καλοκαίρι δεν κάνω διακοπές για πολλές μέρες. Κατάγομαι από την Ατλάντα και όταν πηγαίνεις εκεί, είναι συνήθεια να παίζεις μπάσκετ. Μπορεί να προπονούμαι και να μου τηλεφωνήσουν οι φίλοι να με ρωτήσουν για το αν θα παίξω (σ.σ. μαζί τους). Ένας από τους φίλους μου είναι προπονητής, οπότε είναι εύκολο να του τηλεφωνήσω και να κάνω προπονήσεις. Μπορεί να κάνω περισσότερα σουτ και να μην τρέχω τόσο, αλλά και πάλι παραμένω ενεργός. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Πρέπει να δημιουργείς τις περισσότερες από τις ευκαιρίες σου. Επίσης, με το μπάσκετ χτίζεις σχέσεις και φιλίες που διαρκούν μία ζωή. Ξέρω πως αν χρειαστώ κάτι, υπάρχουν πολλοί που μπορώ να απευθυνθώ. Αυτό μου το έδωσε το μπάσκετ".

Photo credits: Eurokiniss

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ