EUROLEAGUE

Σεραφέν: "Ήταν πραγματικά μία σπουδαία νίκη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε μετά τον αγώνα και τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 98-71 για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Πράγματα και θάματα έκανε ο Κέβιν Σεραφέν στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό ( 98-71) για την πρεμιέρα της EuroLeague. Ο Γάλλος πέτυχε 24 πόντους, κάνοντας ό,τι ήθελε τους ψηλούς του "τριφυλλιού" και μετά το ματς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας πως αισθάνεται καλά και πως ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για τους "μπλαουγκράνα".

"Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να μπούμε στη διοργάνωση δυνατά. Είχαμε ισχυρό κίνητρο και ήμασταν έτοιμοι. Ήταν πραγματικά μία σπουδαία νίκη. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος και να κάνω τη δουλειά μου.

Ο κόουτς φτιάχνει plays για μένα, οι γκαρντ με ψάχνουν στο παρκέ και κάπως έτσι γίνεται εύκολο το παιχνίδι μας. Φέτος, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας, διότι την προηγούμενη χρονιά η ομάδα ήταν δεν ήταν πολύ καλά.

Φέτος, προσπαθούμε πραγματικά να εμφανιστούμε διαφορετικοί και νομίζω πως βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεραφέν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ